Dràstik Punkaires Fest. "Tot per un sostre"

Dràstik Punkaires Fest. "Tot per un sostre"

Ver entradas
Dràstik Punkaires Fest. "Tot per un sostre"

Dràstik Punkaires Fest. "Tot per un sostre"

Dràstik Punkaires. Carrer Joanot Martorell, 12. Ver mapa


Venta online cerrada.

Para más información pregunta al organizador del evento.

Los datos del organizador están en el apartado "Organizado por".

Descripción

BANDES QUE DONEN SUPORT
- TIGER MENJA ZEBRA (Granollers)
- AUTODESTRUCCIÓ "Càndid Sol" (Sant Celoni)
- DIOS ODIOSO / CRIDA SALVATGE (La Roca HC)
- TANSUMICA (Montornès/Granollers)
- TASKA (Antifolk/Vallès)
- BONESTORM (Manlleu)
- GOLÍAT (Vallès)
- LIVIANA (Barcelona)
- EL CUC TOMÀS (Granollers)
- MUTANT CLAN (Montornès)

No s'ha pogut incloure a totes les bandes que ens ho han demanat, per falta d'espai, temps o per disponibilitat.
Aviat anunciarem més accions i concerts on mirarem d'incloure tots els amics que no han pogut participar.


COMUNICAT DEL DRÀSTIK PUNKAIRES

Fa poc més de dos anys que l’associació l’Arcada Koncets i del Col·lectiu Punkaires es van unir per crear un espai de reflexió, diversió i crítica, el Dràstik Punkaires. Vam iniciar el projecte de la seu social a Granollers, un espai petit i humil, imprescindible i necessari, 850 socis ens avalen, un lloc on donar cabuda a les inquietuds dels que ens agrada la cultura del subsòl, sense ànim de lucre i amb activitats no comercials. Un espai on donar un altaveu a la base de la cultura i la contracultura. A causa de la mancança de la ciutat de Granollers en oferir espais de petit format on poder deixar anar els nostres somnis, el vam crear del no res. Sorgit de la voluntat d’uns quants activistes culturals i superant tota mena de dificultats, hem arribat a la situació actual. Un veí ens a posat una queixa per soroll a l’ajuntament i ens han paralitzat les actuacions en directe fins que no insonoritzem l’última part que ens falta, el sostre del local.

Portem prop d’un any realitzant tots els tràmits i accions oportunes per poder obtenir un permís d’activitats i així poder gestionar el local amb la calma justa i el necessari respecte als veïns. Ara ho teníem tot en regla, però sembla que les demandes de l’administració continuen. Sabíem que no seria fàcil crear un espai d’aquestes característiques, que ens trobaríem moltes dificultats, que hauríem de lluitar, i precisament això és el que seguirem fent. Sempre des del respecte i la complicitat de tots els implicats, farem les millores necessàries per poder reprendre les activitats en directe el més aviat possible. Per aquest motiu, demanem el suport dels socis, no socis, amics i enemics, per tirar en endavant el projecte del DRÀSTIK PUNKAIRES FEST “Tot per un sostre”, tot un dia d’activitats i concerts on poder recopilar els recursos necessaris per acabar amb les millores al local.

El pròxim 14 de desembre celebrarem el Dràstik Punkaires Fest. “Tot per un sostre”, les activiats del diürnes es faran al Dràstik Punkaires i les nocturnes a la mítica sala del Campanar de Canovelles. Aprofitem per fer una crida a la mobilització de tots els socis i bandes que ens vulguin donar el seu suport i col·laborar amb el festival, on tot el que es reculli, anirà destinat a fer les millores d’ insonorització del sostre del local. Anirem actualitzant regularment totes les bandes i activitats que es vagin confirmant.

Per l’ocasió s’han creat dos tipus de donatius en forma d’entrada:
Entrada a 10€ i Entrada + Samarra Dràstik Punkaires a 20€.
Esperem el teu suport per tirar endavant aquest projecte. Moltes gràcies per avançat.

Activitats nocturnes al Campanar (C/. Sant Feliu, 4-6, Canovelles, Barcelona)

Seguim lluitant. Sigues realista, demana l’impossible. 

Dràstik Punkaires, Novembre 2019

Política de acceso

Este evento no tiene ninguna restricción para el acceso de menores de edad.

¡Compartir!

Organizado por

L'Arcada Koncerts

Ver detalles
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso de cookies. Más información